Vyötekniikat

AIKUISET (yli 15 v.)

Kyu-linkit johtavat Hokutomedia -sivulle, jossa vyötekniikkalistat ovat nähtävissä. Halutessaan, voi ostaa Hokutomediaan tunnukset, joilla näkee kuvasarjat vyötekniikoista. Tunnukset myy ja Hokutomediasta vastaa Shihan Kimmo Tenhunen.

JUNIORITEKNIIKAT:  

 
Tarkennus vyökokeiden leirivaatimuksiin
 
Hokutoryu ju-jutsu vyökoevaatimuksissa on määritelty, että kuinka monta valtakunnallista leiriä vyökokelaalla tulisi olla käytynä ennen seuraavan vyön kokeeseen osallistumista.
 
Hokutoryu 4. Kyu vyökoevaatimuksiin on merkitty yksi (1) valtakunnallinen leiri. 4. Kyu osalta katsotaan, että valtakunnallinen leiri, jossa vyökoe suoritetaan, voi olla kokelaan ensimmäinen passiin merkittävä leiri.
 
Hokutoryu 3. Kyu vyökoevaatimuksiin on merkitty kolme (3) valtakunnallista leiri. 3. Kyu osalta katsotaan, että valtakunnallinen leiri, jossa vyökoe suoritetaan, voi olla kokelaan kolmas valtakunnallinen leiri.
 
Hokutoryu 2. Kyu vyökoeluvan saaminen edellyttää viisi (5) passiin merkittyä, valtakunnallista leiriä ja 1. Kyu seitsemän (7) valtakunnallista leiriä. Nämä leirit tulee olla käytyinä ja merkittyinä passiin, jotta vyökoelupa voidaan antaa. Leiri, jossa koe on aikomus suorittaa, ei 2. Kyu ja 1. Kyu suoritettaessa lasketa määrään mukaan. 
 
Kaikissa juniorivyöarvoissa, joissa on maininta leirimääristä, valtakunnallinen leiri jolla koe suoritetaan, lasketaan mukaan vaadittavaan leirimäärään. Mikäli koe suoritetaan seurassa, tulee vaadittavat valtakunnalliset leirit olla käytynä ennen koetta. 
 
Some