Vyökokelaan muistilista

Kun olet osallistumassa vyökokeeseen, on muutamia asioita mitä on hyvä huomioida ennakkoon. Vyökokeeseen osallistuminen edellyttää, että sinulla on oman ohjaajasi lupa merkittynä harjoituskorttiisi. Vyökoevaatimuksista näet, että mitä seuraava vyöaste edellyttää.

Vyökokeeseen tarvitset mukaasi seuraavat asiat:

– puhdas, prässätty ju-jutsupuku, jossa on Hokutoryu rintamerkki ja seurasi hihamerkki
– nykyistä vyöarvoasi vastaava vyö
– Hokutoryupassi
– harjoituskortti, johon ohjaaja on merkinnyt vyökoeluvan
– Karateliiton lisenssinumero (lisenssi esitetään Cardu-apista tai Suomisportista). Lisätiedot lisenssistä.
– graduointimaksu käteisenä

Graduointimaksut:
5. Kyu: 20€
4. Kyu: 25€
3. Kyu: 30€
2. Kyu: 40€
1. Kyu: 50€

5. Mon: 20€
4. Mon: 25€
3. Mon: 30€
2. Mon: 40€
1. Mon: 50€

Vyökoe leirillä:

Kun osallistut vyökokeeseen valtakunnallisella leirillä, on hyvä huomioida, että vyökoe on osa leirin ohjelmaa, eli pelkkään vyökokeeseen ei ole mahdollista osallistua. Graduointimaksu menee yllä olevan hinnaston mukaan, se ei sisälly leirimaksuun.

Leirin vastaanoton aukeamisaika ilmoitetaan leiriesitteessä, vastaanotto aukeaa aamulla n. tunti ennen vyökokeen alkua. On tärkeää olla ajoissa paikalla, sillä vastaanotto saattaa ruuhkaantua. Kun saavut vastaanottoon, vastaanotossa on kaksi tai useampi jono. Toisessa jonossa ostetaan leirilippu ja toisessa ilmoittaudutaan kokeeseen. Aloita ostamalla leirilippu, jonka jälkeen siirryt seuraavaan jonoon sen mukaan, että mitä koetta olet suorittamassa. Esimerkiksi, menet vihreiden ja ylempien jonoon, jos olet suorittamassa vihreää tai ylempää vyötä.

Kun olet ilmoittautunut kokeeseen, voit siirtyä lämmittelemään. Vyökoe alkaa leiriesitteessä ilmoitettuna aikana, vyökokeesta ei ole mahdollista myöhästyä.

Some