Leirit

Valtakunnalliset leirit

Valtakunnallisia Hokutoryu ju-jutsuleirejä järjestetään vuosittain kolme; maaliskuun alussa, kesäkuussa ja marraskuun alussa. Leirit ovat tarkoitettu kaikille vyöarvoille valkoisesta mustaan vyöhön, myös peruskurssilaisille. Leireillä käyminen suositellaankin aloitettavaksi jo harrastuksen alussa. Leireillä harjoitellaan koti- ja ulkomaisten huippukouluttajien opastuksella vyöryhmissä, joten siellä pääsee harjoittelemaan myös muista seuroista tulevien harjoitusparien kanssa. Leirien yhteydessä järjestetään illanvietto, jossa leiriläiset pääsevät tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin eri puolilta Suomea ja maailmaa. 

2-3.11.2024
Syysleiri, Riihimäki
8-9.3.2025
Kevätleiri, Riihimäki
13-15.6.2025
Kesäleiri, Pajulahti

Ulkomaiset leirit

Hokutoryu ju-jutsukat osallistuvat säännöllisesti leireille ulkomailla, lajilla on tiivistä yhteistyötä muiden maiden Hokutoryuseurojen kanssa ja lajia harrastetaankin yli 20 maassa. Jos olet kiinnostunut osallistumaan leirille ulkomailla, saat tarvittaessa lisätietoa Hokutoryu toimistolta.
27-29.9.2024
Ju-jutsuleiri, Taranto, Italia

Seuraleirit

Seuroissa järjestetään paikallisia Hokutoryuleirejä useita kertoja vuodessa. Seuraleirit ovat ensisijaisesti tarkoitettu seuran omille jäsenille, mutta yleensä avoimia myös muiden seurojen Hokutoryu ju-jutsukoille. Osallistumalla muiden seurojen seuraleireille, pääsetkin tutustumaan muiden kotimaisten seurojen toimintaan eri puolilla Suomea. 

31.8.2024
Kuopion ju-jutsuseuran 40v juhlaleiri ja -illallinen, Kuopio
14.9.2024
Tampereen Ju-jutsukoulun 50v juhlaleiri ja -illallinen, Tampere
Some