Karateliiton lisenssi

Hokutoryu ju-jutsun kattojärjestö on Suomen Karateliitto, joten jokaisella ju-jutsun harrastajalla tulisi olla Suomen Karateliiton lisenssi. Tämä koskee kaikenikäisiä harrastajia ja seuratoiminnassa mukana olevia. Lisenssin hinta vuodelle 2024 on 15€. Lisenssikausi on kalenterivuosi.

Lisenssin ostamisen jälkeen saa Karateliiton sähköisen jäsenkortin, joka näkyy Cardu-apissa (ohjeet). Lisenssinumerosi löydät jäsenkortista. Kortilla saa alennuksia useista liiton tapahtumista sekä urheilu- ja kamppailutarvikeliikkeistä ja tulevaisuudessa myös ravintola- ja hotellipalveluista.

Kamppailu-urheilijana sinun on hyvä huomata, että yleensä tapaturma- ja kotivakuutukset eivät kata kamppailu-urheilussa tapahtuneita vahinkoja. Asia kannattaa selvittää omassa vakuutusyhtiössäsi. Karateliiton lisenssin omaavilla on mahdollisuus lunastaa edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Lisenssivakuutus kattaa vakuutustyypistä riippuen kilpailuissa, harjoituksissa sekä matkalla niihin sattuneet loukkaantumiset. Pelkkä lisenssi ei sisällä vakuutusta.

Lisätiedot Karateliiton lisenssistä ja lisenssivakuutuksesta tästä. Lisenssi ja lisenssivakuutukset lunastetaan Suomisportista.

Some