Aloita laji!

Hokutoryu ju-jutsu on erittäin monipuolinen itsepuolustuslaji. Perustekniikoita ovat lyönnit, potkut, heitot, lukot, kuristukset ja erilaiset vapautumis- ja kuljetustekniikat. Itsepuolustustaidon lisäksi Hokutoryu ju-jutsusta saa hyvän, monipuolisen ja haastavan kuntoiluharrastuksen. Hokutoryu ju-jutsussa on myös mahdollista kilpailla.

Hokutoryu-toimintaan tullaan mukaan peruskurssin kautta, peruskursseja järjestetään ympäri Suomea. Peruskurssille osallistuminen ei edellytä aikaisempaa kokemusta kamppailulajeista, kunto kasvaa kurssin edetessä. Hokutoryu ju-jutsun peruskurssi antaa oppilaalle itsepuolustuksen perustaidot, sekä valmiudet suorittaa ensimmäinen vyöaste.

Peruskurssin kesto on kahdesta kolmeen kuukauteen. Peruskurssi päättyy Hokutoryu ju-jutsu 5. Kyu eli keltaisen vyön kokeeseen. Ennen vyökoetta lunastetaan seurasta Hokutoryupassi. Passi seuraa ju-jutsuharrastajan mukana koko ju-jutsu-uran ja siihen merkitään vyösuoritukset, leirit ja kilpailusaavutukset jne.

Peruskurssille tarvitset mukaan sisäliikuntaan sopivat vaatteet, et siis tarvitse ju-jutsugi:tä heti alussa. Ohjaajat kertovat milloin puvun hankinta on ajankohtaista ja opastavat sen hankinnassa. Puvun voi tilata esimerkiksi virallisesta Hokutoryukaupasta; Budogusta. Tatamilla harjoitellaan aina paljain jaloin, jalat pestään ennen harjoittelua ja on hyvä varata mukaan sandaalit, joilla kuljetaan pukuhuoneesta dojolle. 

Löydä lähin Hokutoryuseurasi tästä ja ilmoittaudu mukaan!

Some