Vyökokeet seuroissa

Vyökoelista 5. Kyu ja 5. Mon

Vyökoelista muille vyöasteille

Hokutoryuseurat voivat peruskurssin päätteeksi järjestää 5. Kyu vyökokeen omassa seurassaan. Vyökokeen pitäjän tulee aina olla graduointioikeudellinen mustavyö, joka tulee toisesta seurasta kuin kokelaat. Kokelaiden oman seuran mustavyö ei voi olla kokeen pitäjänä. 4. Kyu ja ylemmät vyökokeet pidetään aina valtakunnallisilla leireillä.

Hyvissä ajoin ennen koetta, seura sopii vyökokeelle pitäjän. Ennen koetta, seura kerää kokelailta passi- ja graduointimaksun. Passit ja vyökoelistat täytetään valmiiksi ennen koetta, mikäli joku kokelaista on sairaana eikä osallistu kokeeseen, vedetään hänen nimi listasta yli. Kokeen alkaessa, passit ja vyökoelista tulee olla valmiiksi täytetty, kokelas jolta kokeen alkaessa puuttuu passi, graduointimaksu tai Karateliiton lisenssi, ei voi osallistua kokeeseen.

Kokeen jälkeen seura toimittaa vyökoelistan ja kuitin graduointimaksuista Hokutoryutoimistoon sähköpostitse tai kirjeitse. Vyökoelista ja kuitti tulee toimittaa Hokutoryutoimistoon viikon sisään kokeesta. Harjoituskortit postitetaan seuraan em. saavuttua Hokutoryutoimistoon.

Mikäli kokeen järjestämiseen liittyen on kysymyksiä tai haasteita, ole yhteydessä Hokutoryutoimistoon.

Poikkeukset Mon-vyökokeissa:

Seurassa pidettävän Mon-asteen, eli juniorivyökokeen pitäjä voi olla saman seuran graduointioikeudellinen mustavyö, edellyttäen, että kokeessa ei ole hänen omia oppilaitaan. 5. Mon vyökokeet pidetään seuroissa, 4. Mon ja sitä ylemmät vyöasteet suositellaan suoritettavaksi valtakunnallisilla leireillä, juniorin ikä huomioiden. Tästä tarkemmin vyötekniikkalistoissa.

Some