Passit ja harjoituskortit

Jokaisella Hokutoryu ju-jutsun harrastajalla tulee olla Hokutoryu-passi. Harrastaja lunastaa passin Hokutoryuseurastaan peruskurssin päätteeksi, 5. Kyu, eli keltaisen vyön kokeen yhteydessä. Jos olet hukannut passisi, voit ostaa uuden passin omasta seurastasi.

Passitilaus

Hokutoryuseuran passivastaava tilaa seuraan Hokutoryupasseja Hokutoryu-toimistolta. Tilaukset tehdään sähköpostitse, osoitteeseen . Yhden passin hinta on 20€, vähimmäistilaus on 10 passia. Hintaan lisätään posti- ja toimistokulut.

Tilaukseen vaadittavat tiedot:
– seura
– tilaajan nimi ja puhelinnumero
– toimitusosoite
– kappalemäärä
Halutessanne toimituksen Postin automaattiin lähimmän Postin sijaan, mainitkaa tästä tilauksen yhteydessä.

Passin täyttäminen

Hokutoryuseura vastaa passin täyttämisestä, harrastaja ei koskaan täytä passiinsa tietoja itse. Ennen kun uusi passi luovutetaan harrastajalle, tulee seuran passivastaavan täyttää siihen seuraavat tiedot:

– harrastajan koko nimi
– syntymäaika ja paikka
– kotiosoite (täytetään lyijykynällä)
– passivalokuva
– seura
– seuraan liittymisajankohta

Harjoituskortit

Hokutoryu ju-jutsu vyöarvon suorittanut saa harjoituskortin, johon seurassa tehdään harjoitusmerkinnät harjoitusten yhteydessä. Harjoituskortit toimitetaan seurassa pidetyn vyökokeen jälkeen seuraan, kun vyökoelista on toimitettu Hokutoryu-toimistoon. Jos harrastaja on hukannut harjoituskorttinsa, seuran vastuuhenkilö voi tilata uuden harjoituskortin Hokutoryu-toimistolta. Uutta korttia varten tarvitsemme seuraavat tiedot:

– harrastajan nimi
– syntymäaika
– seura
– vyön myöntämispäivä
– vyön myöntäjä

Some