Vyötekniikkaleiri 2022

Hokutoryu ju-jutsun kevätleiri 2022 pidettiin Riihimäellä, leiripaikkana oli Riihimäen urheilutalo ja järjestelyistä vastasi paikallinen Hokutoryuseura Suomen Budokeskus Mika Kuukkasen ja Jani Heikkisen johdolla. Puitteet leirille olivat parhaat mahdolliset, harjoitushalli oli tilava ja hyvin varusteltu ja eri ryhmien harjoitusten kulku sujui loistavasti.

Leiri oli vyötekniikkaleiri ja leirin kouluttajina olivat Suomalaiset Hokutoryu-kouluttajat; T. Hirvonen 8. Dan, R. Väntär 8. Dan, K. Tenhunen 7. Dan, M. Mantere 5. Dan, K. Juvonen 5. Dan, K. Lehtonen 5. Dan, M. Gebala 5. Dan, J. Nieminen 5. Dan, P. Kolehmainen 5. Dan, A. Agopov 5. Dan, A. Käenmäki 4. Dan, J. Pylkkänen 4. Dan, A-L. Riekkola 3. Dan, M. Väisänen 3. Dan ja M. Kuukkanen 1. Dan. Soke Niiniketo piti mustille vöille graduointikoulutuksen, jonka jälkeen hän myönsi hyväksytysti koulutuksen suorittaneille graduointioikeuden. Graduointioikeudet näkyvät tästä.

Lauantai-iltana oli leiri-illallinen Teatterihotellin ravintolassa, tilaisuudessa ei ollut mitään erityistä ohjelmaa, mutta paljon vapaata keskustelua ja yhdessäoloa. Suomen Budokeskus onnistui jälleen leirijärjestelyissä erittäin hyvin!

Ensi vuonna leiri on samassa paikassa, laittakaa ylös 4-5.3.2023!