Syysleiri 2022

 

 

 

 

 

 

Hokutoryu ju-jutsun syysleiri 2022 pidettiin perinteiseen tapaan Riihimäen urheilutalolla, järjestelyistä vastasi Suomen Budokeskus. Leiriin osallistui suuri joukko eritasoisia ju-jutsukoita kaikkialta Suomesta, sekä muutama myös Eestistä. Leirillä harjoiteltiin monipuolista ju-jutsutekniikkaa kotimaisten huippukouluttajien opastuksella, ohjelmassa oli kilpailu-, itsepuolustus- ja turvahenkilöju-jutsua.

Leirin kouluttajina olivat Suomalaiset Hokutoryu-kouluttajat; Auvo Niiniketo 10. Dan, Timo Hirvonen 8. Dan, Risto Väntär 8. Dan, Kimmo Tenhunen 7. Dan, Kari Lehtonen 6. Dan, Keijo Juvonen 5. Dan, Jorma Tenhunen 5. Dan, Tero Koivisto 5. Dan, Petri Kolehmainen 5. Dan, Marika Käenmäki 4. Dan, Jari Korhonen 3. Dan, Marianne Harjula 1. Dan ja Riihimäen omat Jani Heikkinen 1. Dan, Mika Kuukkanen 1. Dan ja Pekko Vehviläinen 1. Dan.

Leirin avajaisten yhteydessä oli myös vaikuttavat Dan-seremoniat, jossa uudet Hokutoryun mustat vyöt saivat vyönsä ja Dan-arvoa korottanet diplominsa. Samassa tilaisuudessa WFJ tuomaritoiminnan johtaja Jari Nieminen ojensi Heidi Haanpäälle, Marek Pivovarnikille ja Risto Mikolalle C-tason tuomaridiplomit. Lauantai-iltana oli leiriläisten yhteinen illallinen Teatterihotellin ravintolassa, tilaisuudessa oli ruokailun ja vapaan yhdessäolon lisäksi Pekko Vehviläisen järjestämä mielenkiintoinen luento, jonka pohjalta illallisväki pääsi seuraamaan korkea-arvoisten ju-jutsukoiden ajatuksia ju-jutsuvideoista.

Leirillä oli oma osuus myös junioreille. Espoolainen Sensei Marianne Harjula 1. Dan ohjasi junioreiden harjoitukset suurella innolla ja ammattitaidolla. Vaikka junnujen päivä oli pitkä ja fyysisesti raskas, niin harjoitusten päätyttyä kaikkien kasvoilta loisti tyytyväisyys ja seuraavan leirin odotus.

Seuraava leiri on kevätleiri, joka on perinteiseen tapaan vyötekniikkaleiri, eli leiri, jossa harjoitellaan vain vyötekniikoita. Leiri pidetään Riihimäellä samassa paikassa 4-5.3.2023. Laittakaa kalenteriin! Kevätleirin hotelli on sama kuin nyt, eli Teatterihotelli. Nopeimmat ovat jo huoneita varanneet; Pietarsaaren ju-jutsu oli tällä kertaa nopein, he varasivat sieltä huoneita samalla kun kirjautuivat syysleiriltä ulos!