Pääsiäisleiri 2013

 

Turun ju-jutsuseuran organisoima ja heidän kotidojollaan järjestetty pääsiäisleiri oli jälleen mahtava tapahtuma. Kouluttajat, niin koti- kuin ulkomaalaisetkin, olivat huippuluokkaa. Pääkouluttajana oli Ruotsalainen kamppailija-ihme Magnus Cederblad. Leirillä suoritettiin myös ennätysmäärä uusia Dan-arvoja ja leirin “kruunasi” lauantaina pidetyt näyttävät Dan-seremoniat.

 

Pääsiäisleirin yhteydessä oli myös omat harjoitukset junioreille. Intoa ja energiaa täynnä olleita junnuja ohjasivat Norjan Ottar Vassender, sekä Kimmo Tenhunen ja Teresa Tuominen.

 

 

Ensimmäisen Danin kokeen suorittivat hyväksytysti seuraavat henkilöt: Alyasin Tariq, Björkqvist Andreas, Järvenpää Antti, Paakkinen Petri, Raudsik Ranno, Raukko Juha, Röntynen Nina, Saarinen Janne, Sipola Janne, Uhtjärv Peeter.

Lisäksi muutamat vanhat mustat vyöt kävivät korottamassa Dan-arvojaan. Uusia korkeampia Dan-arvoja myönnettiin seuraavasti: Evgeny Korokhkin 5.Dan, Timo Rajala 3.Dan, Belenov Yury 2.Dan, Johansson Mikael 2.Dan, Keränen Petri 2.Dan, Ruisla Juha 2.Dan

Katso kuvat kaikista uusista Dan-arvoja suorittaneista ju-jutsukoista tästä linkistä!