Hokutoryu 40v juhlaleiri

Hokutoryu ju-jutsun 40v juhlaleiri 11-12.3 oli mahtava tapahtuma! Leiri pidettiin Helsingissä Merihaan palloiluhallissa ja osallistujia oli salin täydeltä. Leiri oli samalla vyötekniikkaleiri, kylläkin siten, että Soke Morris vieraili lauantaina kaikkien vyöryhmien harjoituksissa, opettaen tekniikan tai pari.

Leirin avajaisia kunnioittivat läsnäolollaan myös Helsingin kaupunginhallituksen puheenjohtaja Tatu Rauhamäki ja Suomen Karateliiton puheenjohtaja Petri Tuominen, he pitivät tilaisuudessa myös puheet. Avajaistilaisuudessa oli myös merkittävät Dan-seremoniat. Peräti 11 kokelasta korotettiin 1. Daniksi, viisi 2. Daniksi, yksi 3. Daniksi, kaksi 4. Daniksi ja peräti viisi sai 5. Danin arvon, joista kolme oli Suomesta.

Opetusministeri oli myöntänyt ansioituneille Hokutoryu ihmisille Suomen urheilu- ja liikuntakulttuurin ansiomitaleita ja ansioristejä. Ansiomitalin saivat Tero Koivisto, Petri Kolehmainen, Kimmo Nurkse, Teemu Rissanen ja Andreas Agopov. Ansiomitalin kullattuna saivat Kimmo Tenhunen, Kaj Gebala, Keijo Juvonen, Mika Mantere, Marko Kauranen, Jarmo Rintamäki ja Jari Gardziella. Ansioristi, joka edellyttää pitkäaikaista ja ansiokasta valtakunnallista työtä suomalaisen urheilun eteen, saivat Risto Väntär, Mikko Leisti ja Mika Kolehmainen. Ansioristin kullattuna, joka myönnetään vain harvoille merkittäville urheiluvaikuttajille, sai Timo Hirvonen.