Vyötekniikat kuvasarjoina

H O K U T O M E D I A on julkaistu!
Hokutoryu ju-jutsun laajan mediasisällön ensimmäinen vaihe on ilmestynyt!

H O K U T O M E D I A on jokaisen Hokutoryu Ju-jutsun harjoittelijan täydellinen käsikirja.

https://www.hokutomedia.com  

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

Saat kaikki vyötekniikat keltaisesta vyöstä aina mustien voiden erikoistekniikoihin asti selkeinä kuvasarjoina. Kuvasarjojen suorittajat ovat suomen eturivin Ju-jutsukoita. Tekniikoista saa juuri oikeanlaisen kuvan kun lajin parhaimmisto on niitä tekemässä. Hokutomediaan julkaistaan lisäksi paljon muuta mielenkiintoista materiaalia koko ajan. Palvelu päivittyy koko ajan.

Tämä palvelu on tarkoitettu kaikille Hokutoryu Ju-jutsun harjoittelijoille. Lisenssi on siis lähes välttämätön jokaiselle harjoittelijalle ja varsinkin silloin, kun vyökoe lähestyy.

Kun olet lunastanut käyttäjätunnukset pääset heti selailemaan mediasisältöä. Nähtävillä on nyt etiketti, keltaisen, oranssin ja vihreän vyön tekniikat. HUOM! Julkaistujen vyötekniikoiden osalta UUDET MATTOTEKNIIKAT ovat nyt myöskin katsottavissa. On tärkeää huomata että mattotekniikat uusiutuvat kokonaan KAIKKIEN VYÖASTEIDEN OSALTA. Hokutomedian tilaajana saat tietoa uusista tekniikoista ensimmäisten joukossa.

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

Toinen vaihe julkaistaan viimeistään lokakuussa 2018. Toisessa vaiheessa julkaistaan sinisen-, ruskean-, ja mustan vyön tekniikat.

Laajaa sisältöä voi selata monesta eri näkökulmasta lähtien:

  • Voit aloittaa tarkastelemaan esim. vyötekniikoita vyötekniikkalistauksesta käsin
  • Voit hakea sisältöä esim. valitsemalla torjunnat tai mattotekniikat tai asetekniikat tai vaikkapa potkut jolloin ne saadaan näkyviin yhdellä klikkauksella.

Käyttäjälisenssi on voimassa aina vuoden (1v.) ostohetkestä. Koska palvelun toinen vaihe valmistuu syksyllä niin nyt ostetun lisenssin voimassaoloaika alkaa vasta tällöin, lisäksi hinnasta saa nyt 10 % alennuksen.
Eli ostaessasi lisenssin nyt saat extrana puoli vuotta kaupan päälle. Normaalien vyötekniikoiden lisäksi näet samalla uudet mattotekniikat keltaisen, oranssin ja vihreän vyön osalta jo nyt.

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ

 

 

*************

OSTA LISENSSI VUODEKSI TÄSTÄ