LISENSSI JA -VAKUUTUS

Hokutoryu ju-jutsun kattojärjestö on Suomen Karateliitto, joten jokaisella ju-jutsun harrastajalla tulisi olla Suomen Karateliiton lisenssi. Harrastajalisenssin hinta vuodelle 2021 on 10€. Tuomari-, kilpailija- sekä ohjaaja- ja valmentajalisenssit maksavat 20€.

Lisenssin ostamisen jälkeen saa Karateliiton sähköisen jäsenkortin, joka näkyy Cardu-apissa. Kortilla saa alennuksia useista liiton tapahtumista sekä urheilu- ja kamppailutarvikeliikkeistä ja tulevaisuudessa myös ravintola- ja hotellipalveluista.

Kamppailu-urheilijana sinun on hyvä huomata, että yleensä tapaturma- ja kotivakuutukset eivät kata kamppailu-urheilussa tapahtuneita vahinkoja. Asia kannattaa selvittää omassa vakuutusyhtiössäsi. Karateliiton lisenssin omaavilla on mahdollisuus lunastaa edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Lisenssivakuutus kattaa vakuutustyypistä riippuen kilpailuissa, harjoituksissa sekä matkalla niihin sattuneet loukkaantumiset.

Lisätiedot Karateliiton lisenssistä ja -vakuutuksesta tästä. Lisenssi ja lisenssivakuutukset lunastetaan Suomisportista.