LISENSSI JA LISENSSIVAKUUTUS

Hokutoryu ju-jutsun kattojärjestö on Suomen Karateliitto, joten jokaisella ju-jutsun harrastajalla tulisi olla Suomen Karateliiton lisenssi. Harrastajalisenssin hinta vuodelle 2023 on 10€. Tuomari- sekä ohjaaja- ja valmentajalisenssit maksavat 20€. Lisenssikausi on kalenterivuosi.

Lisenssin ostamisen jälkeen saa Karateliiton sähköisen jäsenkortin, joka näkyy Cardu-apissa. Kortilla saa alennuksia useista liiton tapahtumista sekä urheilu- ja kamppailutarvikeliikkeistä ja tulevaisuudessa myös ravintola- ja hotellipalveluista.

Kamppailu-urheilijana sinun on hyvä huomata, että yleensä tapaturma- ja kotivakuutukset eivät kata kamppailu-urheilussa tapahtuneita vahinkoja. Asia kannattaa selvittää omassa vakuutusyhtiössäsi. Karateliiton lisenssin omaavilla on mahdollisuus lunastaa edullinen ja kattava lisenssivakuutus. Lisenssivakuutus kattaa vakuutustyypistä riippuen kilpailuissa, harjoituksissa sekä matkalla niihin sattuneet loukkaantumiset. Pelkkä lisenssi ei sisällä vakuutusta.

Lisätiedot Karateliiton lisenssistä ja lisenssivakuutuksesta tästä. Lisenssi ja lisenssivakuutukset lunastetaan Suomisportista.